Τηλ.::
Κίνα Ανεμιστήρας τριών ριζών λοβών κατασκευαστής
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Επαγγελματικός κατασκευαστής των διάφορων ειδών ανεμιστήρων

Αρχική Σελίδα

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

   

Η Co. μηχανών β-Tohin (Jiangsu), ΕΠΕ είναι μια ξένη επενδυμένη επιχείρηση που ιδρύεται το 1994. Βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Yixing για την περιβαλλοντικές επιστήμη & την τεχνολογία, μια από τις ζώνες ανάπτυξης κρατικής υψηλής τεχνολογίας. Με το συνολικό καταχωρημένο κεφάλαιο RMB 80 εκατομμύρια και η συνολική επένδυση από RMB β-Tohin 160 εκατομμυρίων συμμετέχουν στην παραγωγή και οι πωλήσεις των ανεμιστήρων ριζών ανεμιστήρων, BK και YU HC, των αντιδιαβρωτικών και αντιεκρηκτικών ανεμιστήρων ριζών ανοξείδωτου, εργαλείο επιταχύνουν το φυγοκεντρικό ανεμιστήρα, πολυβάθμιοι φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες και στις πωλήσεις άλλων ενισχυτικών προϊόντων για την κατεργασία ύδατος στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως η υδραντλία (YU, υποβρύχια αντλία WQ, διασπασμένη αντλία περίπτωσης YYOW), ο αναμίκτης, η απομακρύνοντας το νερό μηχανή, κ.λπ. Από την αγορά μιας νέας οικοδόμησης 26000 τετρ.μέτρων περιοχής στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yixing το 2015, η επέκταση της κλίμακας παραγωγής υποστηρίζεται.

 

Τα προϊόντα β-Tohin έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της κατεργασίας ύδατος, δομικό υλικό και η κατασκευή τσιμέντου, χημική βιομηχανία, ηλεκτρική ενέργεια, πετρέλαιο, χάλυβας, μεταλλουργία, ορυχείο, τρόφιμα μεταβιβάζει τις γραμμές, κ.λπ., που απολαμβάνει μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών και στην υπερπόντια και εγχώρια αγορά.


Στην έρευνα και το αναπτυξιακό κέντρο της επιχείρησης, μια τεχνική ομάδα καινοτομίας που αποτελείται από τους ανώτερους μηχανικούς επιπέδων καθηγητή, γιατροί, κύριοι και πολλοί προπτυχιακοί φοιτητές, στοχεύει στην υπηρεσία για την προστασία του περιβάλλοντος με την επισήμανση και την ανάπτυξη προϊόν του εσωτερικού κύριου επιπέδου. Μέσω των προσπαθειών όλου του προσωπικού του, β-Tohin είναι μια από τις βασικές επιχειρήσεις στην Κίνα με το ποσό ετήσια πωλήσεων του που ταξινομεί το δεύτερο στην εγχώρια βιομηχανία ανεμιστήρων ριζών το 2014.


Β-Tohin έχει κάνει τη μεγάλη επένδυση στην εισαγωγή CNC, των πλήρης-αυτόματων τόρνων ψηφιακού ελέγχου, CMM και άλλων προηγμένων εξοπλισμών για να εξασφαλίσει ανώτερη ποιότητα. Ένα πλήρες σύνολο του προηγμένου οριζόντιου OKUMA CNC εισήχθη ειδικά γιατί το πρόστιμο τελειώνει την κατεργασία των κυλίνδρων και του τέλους τουκαλύψεων ανεμιστήρων μια μηχανή NC εισήχθη για την επεξεργασία των μερών ανεμιστήρων μια Ταϊβάν dahlih-που έγινε CNC εξοπλίστηκε για την κατεργασία των μερών των μέσων και μεγάλων ανεμιστήρων μεγέθους και αρκετοί κάμπτουν πίσω-εμπρός την κατεργασία των μηχανών πλανίσματος εισήχθησαν για την επίλυση του προβλήματος της χαμηλής ακρίβειας των διαμορφωτών. Αυτό το είδος μηχανής πλανίσματος ταξινομεί μεταξύ του προηγμένου επιπέδου στην Κίνα που σχεδιάζεται ειδικά για την κατεργασία καμπυλών των στροφέων ανεμιστήρων. Στις αρχές του 2015, συνεργαστήκαμε με τη δοκιμή του εργαστηρίου του ερευνητικού κέντρου ανεμιστήρων Shenyang (κέντρο ποιοτικών επίβλεψης & επιθεώρησης για τους ανεμιστήρες της βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας), και ολόκληρο ένα σύνολο συστήματος δοκιμής απόδοσης ανεμιστήρων σχεδιάστηκε για μας σύμφωνα με το βιομηχανικά τυποποιημένο ανεμιστήρων ριζών της τελευταίας έκδοσης από το εργαστήριο.


Πέρασε την πιστοποίηση ISO9001 & ο ISO 14001:2400, η επιχείρηση έχει οριστεί ως «υψηλός & επιχειρήσεις νέος-τεχνολογία της επαρχίας Jiangsu» και «πνευματικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu». Επίσης έχει περάσει την πιστοποίηση «του διάσημου εμπορικού σήματος της Κίνας», του «διάσημου εμπορικού σήματος της επαρχίας Jangsu» και «των προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος». Και ήταν κύριο πολλών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των προγραμμάτων σχεδίων κρατικών επιπέδων και φανών της επαρχίας Jiangsu. Σε διαδοχικά επτά έτη, β-Tohin έχει τιμηθεί ως «αγαπημένο εμπορικό σήμα των χρηστών στη βιομηχανία κατεργασίας ύδατος» και η «κύρια επιχείρηση στην κινεζική βιομηχανία» n2014 ανεμιστήρων ριζών, αυτό έχει απονεμηθεί τον τίτλο των «εμπορικών σημάτων του 2014 top 10 στην κινεζική βιομηχανία νερού» στον ιστοχώρο.

 

Όντας μέλος της εθνικής Επιτροπής για την πνευματική μεταβίβαση και της εθνικής Τεχνικής Επιτροπής της τυποποίησης του ανεμιστήρα, και ένας από τους χορηγούς της εθνικής ένωσης των εμπορικών σημάτων εξοπλισμού προστασίας του περιβάλλοντος, η μηχανή β-Tohin είναι άριστη και διάσημη επιχείρηση στη βιομηχανία ανεμιστήρων προστασίας του περιβάλλοντος.


Η αρχή β-Tohin της «αιώνιας αναζήτησης της βελτίωσης, η αιώνια υπόσχεση να ικανοποιήσουν τους πελάτες» και το πνεύμα «μαζί με τη θερμότητα» κρατιούνται πάντα στο μυαλό κάθε υπαλλήλου και σε κάθε βήμα της διαχείρισης επιχείρησης. Όλες οι τιμές ανήκουν στο παρελθόν μόνο, οι άνθρωποι β-Tohin θα κάνουν κάθε προσπάθεια να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν περισσότερα τέλεια προϊόντα για να συμβάλουν περισσότερο στις σχετικές βιομηχανίες και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και στην εγχώρια βιομηχανία μηχανημάτων μας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : bk

Αριθμός Υπαλλήλων : 280~320

Ετήσιες πωλήσεις : 38000000-40000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1994

Εξαγωγή pc : < 10%

ιστορία της εταιρίας

1994-1995  
Χαλώ-95 Το πρώτο σύνολο β-Tohin συγκέντρωσε τον ανεμιστήρα HC και ο ανεμιστήρας ριζών ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στον πελάτη.
Δεκέμβριος-94 Sino-Japanese επενδυμένη επιχείρηση «Co. Yixing Pengde, ΕΠΕ» που καθιερώνεται
   
1996-2000  
SEP-00 η αρχισμένη μαζική παραγωγή του ανεμιστήρα ριζών τρεις-λοβών BK μετά από το πρώτο καθορισμένο αναπτυσσόμενο προϊόν ολοκληρώθηκε και πέρασε την ποιοτική δοκιμή της εταιρίας TUTHILL σε Αμερικανό.
Δεκέμβριος-99 Επένδυσε μια κοινοπραξία «Co. μηχανών Tuthill και Tohin, ΕΠΕ» με την ΟΜΆΔΑ TUTHILL CORPORATION/PNEUMATICS
Νοέμβριος-99 Η τελειωμένη ανάπτυξη της ανοξείδωτης οθόνης σειράς του BG και άρχισε τη μαζική παραγωγή
Αύγουστος-97 άρχισε να κάνει τις βάσεις HC και τις καλύψεις ζωνών για τη Co. Tohin στην Ιαπωνία
Απρίλιος-97 Το πρώτο σύνολο εντοπισμένου ανεμιστήρα HC βγήκε.
Ιαν.-97 Η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ TOHIN, ΕΠΕ έγινε νέος επενδυτής με να υποβάλει 30 εκατομμύριο γεν και το συνολικό καταχωρημένο κεφάλαιο ήταν 130 εκατομμύριο γεν.
Αύγουστος-96 αρχισμένη κατασκευή της ανοξείδωτης οθόνης του BG
Jun-96 Η Co. Pengyao μετέφερε το μερίδιό της στις ιαπωνικές επιχειρήσεις, και η «Co. Yixing Pengde, ΕΠΕ» έγινε «Co. μηχανών β-Tohin (Jiangsu), ΕΠΕ»
Ιαν.-96 Το καταχωρημένο κεφάλαιο ήταν αύξηση σε 100 εκατομμύριο γεν
   
2001-2004  
04-Ιούλιος Νέα εργαστήρια και κτίριο γραφείων
04-χαλάστε Συνεργασμένος με την ΟΜΆΔΑ TUTHILL για ανάπτυξη του ανεμιστήρα υψηλής πίεσης και διπλός-σταδίων και πετυχημένος
ο 04-Ιαν. Επενδυμένο RMB 500 χιλιάδες yuan στο Γυμνάσιο Jiangxi Yiang Qinghu β-Tohin
03-Δεκέμβριος Αυξανόμενος από 50 εκατομμύριο γεν και το γίνοντα καταχωρημένο κεφάλαιο να είστε 180 εκατομμύριο γεν και η συνολική επένδυση είναι 250 εκατομμύριο γεν
03-SEP Πέρασε την πιστοποίηση της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu» πάλι
02-Δεκέμβριος πέρασε την πιστοποίηση ISO9001: 2000
02-SEP BK ταξινομημένα ανεμιστήρας «προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
01-Οκτώβριος Πέρασε την πιστοποίηση της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
01-Ιούλιος HC ταξινομημένα ανεμιστήρας «προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
   
2005-2009  
   
9-Οκτώβριος αρχισμένος να χρησιμοποιεί το νέος-κατασκευασμένες εργαστήριο και την αποθήκη εμπορευμάτων
8-Οκτώβριος Πέρασε την πιστοποίηση της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu» πάλι
8-SEP Ο ανεμιστήρας του BZ κέρδισε του 2008 εμπρός χρυσό βραβείο έκθεσης μηχανημάτων της Κίνας το διεθνές ρευστό.
8-Jun Μηνιαίο υπέροχο πωλήσεις RMB 20 εκατομμύρια yuan.
7-Δεκέμβριος Συνεργασμένος με τη Co. μηχανημάτων Jiangsu Yiyou για την παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων αντλιών και των αναμικτών
ο 7-Νοέμβριος Η συνολική επένδυση έφθασε σε 450 εκατομμύριο γεν αφότου αύξησε το ιαπωνικό διοικητικό συμβούλιο το καταχωρημένο κεφάλαιο κατά 150 εκατομμύριο γεν.
6-Δεκέμβριος  
ο 6-Νοέμβριος Ο ανεμιστήρας του BZ κέρδισε του 2008 εμπρός χρυσό βραβείο έκθεσης μηχανημάτων της Κίνας το διεθνές ρευστό.
6-Οκτώβριος άρχισε τις πωλήσεις του νέος-αναπτυγμένου bk-DS ανεμιστήρα και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (αρχικά θέστε εξαγόμενος στο Βέλγιο)
   
2010-2012  
ο 12-Νοέμβριος Πέρασε την πιστοποίηση CE
12-Ιούλιος Ονομασμένος ως αγαπημένο εμπορικό σήμα των χρηστών στη βιομηχανία κατεργασίας ύδατος το www.h2o-china.com
12-Jun Παρακολουθημένη διεθνής AQUATECH Κίνα έκθεση της Σαγκάη
11-Οκτώβριος Μαλακός αυτοματισμού γραφείου που χρησιμοποιείται επιτυχώς σε ολόκληρη την επιχείρηση
11-SEP 5S διαχείριση που υιοθετούνται και ήχος eft πραγματοποιημένος
   
11-FEB BK ταξινομημένα ανεμιστήρας «προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
10-Οκτώβριος χορηγημένος με το πιστοποιητικό «του ISO 14001 περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης» από το κέντρο ποιοτικής πιστοποίησης της Κίνας
ο 10-Αύγουστος εγκεκριμένος από Jiangsu Science & Technology Bureau as «πνευματικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
10-Jun οι ενός σταδίου μεγάλοι φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες εξέτασαν επιτυχώς και αφορούσαν τις πωλήσεις που άρχισαν
10-Jun απονεμημένος «ικανοποίησε το εμπορικό σήμα για τους ειδικούς νερού» από την Κίνα H2O καθαρή (το www.h2o-china.com) και περιβάλλον & εφαρμοσμένη μηχανική του τμήματος του πανεπιστημίου Tsinghua
10-FEB αρχισμένες πωλήσεις των πολυβάθμιων φυγοκεντρικών ανεμιστήρων
   
2013  
13-SEP Συνολικό επιτευχμένο επένδυση RMB 160 εκατομμύρια yuan μετά από το καταχωρημένο κεφάλαιο που αυξάνεται 80 εκατομμύρια σε yuan.
13-Ιούλιος Ονομασμένος ως αγαπημένο εμπορικό σήμα των χρηστών στη βιομηχανία κατεργασίας ύδατος το www.h2o-china.com
13-απρίλιος Συνολικό επιτευχμένο επένδυση RMB 100 εκατομμύρια yuan μετά από το καταχωρημένο κεφάλαιο που αυξάνεται 50 εκατομμύρια σε yuan.
   
2014-2015  
14-απρίλιος Η Co. εξοικονόμησης ενέργειας β-Tohin Jiangsu, ΕΠΕ καθιερώθηκε.
14-απρίλιος Η ανάπτυξη του νέου συμπιεστή ατμού MVR πέτυχε.
14-Jun Ορισμένος ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu πάλι.
ο 14-Αύγουστος Εισαχθείς φέρων ανεμιστήρας αέρα ATB από την Κορέα
ο 14-Νοέμβριος «Β-Tohin» πιστοποιήθηκε ως «top 10 εμπορικό σήμα της βιομηχανίας νερού της Κίνας» από το http://www.hc360.com/.
14-Δεκέμβριος Βελτίωσε την ακρίβεια των οργάνων επιθεώρησης του εργαλείου, του ρουλεμάν και του παρεμβύσματος ελαίου του ανεμιστήρα που ασφάλισαν την ποιότητα των μερών
ο 15-Ιαν. Η αξία πωλήσεων του ανεμιστήρα ριζών ταξινόμησε το δευτερόλεπτο η Κίνα από την Κίνα στις γενικές μηχανημάτων βιομηχανίας στατιστικές μηχανών ένωσης ρευστές branch
15-χαλάστε Συνεργασμένος με το εργαστήριο δοκιμής ανεμιστήρων του ερευνητικού κέντρου ανεμιστήρων Shengyang (εξεταστικό κέντρο ποιοτικής επίβλεψης ανεμιστήρων της γενικής ένωσης βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας), εισήγαγε ολόκληρο το σύνολο συστήματος δοκιμής απόδοσης ανεμιστήρων και πήρε το πιστοποιητικό επαλήθευσης
15-Μάιος Αγορασμένο νέο εργοστάσιο 26000M2 στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yixing
15-Ιούλιος Απονεμημένος «πολυτιμότερος εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας το 2014-2015»
15-Δεκέμβριος Η Co. τεχνολογίας ανεμιστήρων β-Tohin Wuxi, ΕΠΕ καθιερώθηκε στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yixing.

 

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Υπηρεσίες
 

Pre-sales υπηρεσία
1. Παρέχετε τις τεχνικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες για να βοηθήσετε τον πελάτη στην επιλογή
2. Παρέχετε στους πελάτες τις απαραίτητα τεχνικές πληροφορίες, τα σχέδια, κ.λπ.
3. Καλωσορίστε τους νέους και παλαιούς πελάτες για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να διοργανώσετε τις συζητήσεις με μας ανά πάσα στιγμή.

 

Υπηρεσία πωλήσεων
1. Παρέχετε στους πελάτες τα σχέδια του εξοπλισμού, της διοχέτευσης με σωλήνες και του ιδρύματος που απαιτούνται από το σχέδιο περιοχών των πελατών
2. Απαντά στις ερωτήσεις για τις προδιαγραφές, την απόδοση, τις παραμέτρους, κ.λπ., και συστήνει την πιό κατάλληλη λύση, τα οικονομικώς πιό αποδοτικά προϊόντα στους πελάτες
3. Αμέσως μετά από να υπογράψουμε τη σύμβαση, κάνουμε τον προγραμματισμό παραγωγής για την έγκαιρη παράδοση.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων
1. Παρέχετε τις τεχνικές συμβουλές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων
2. Όταν ο εξοπλισμός είναι έτοιμος για την ανάθεση, σύμφωνα με το αίτημα, μπορούμε να προσφέρουμε την ελεύθερη αναθέτοντας υπηρεσία για τη συσκευασία ανεμιστήρων. Η υπηρεσία είναι μόνο διαθέσιμη για τις περιοχές που βρίσκονται στην Κίνα, και η ανάθεση διαρκεί συνήθως δύο ημέρες. Εάν η περιοχή σας βρίσκεται έξω από την Κίνα, η υπηρεσία υπόκειται στην περαιτέρω συζήτηση
3. Χτίστε τις λεπτομερείς παραμέτρους χρήστη και στείλετε τις κανονικές επιστολές για να προσφέρετε τους οδηγούς για τη συντήρηση και την επισκευή
4. Στην περίοδο εξουσιοδότησης, εάν ένα ποιότητα-σχετικό με τον πρόβλημα εμφανίζεται σε κανονική χρήση, παρακαλώ μας στείλετε μια γραπτή περιγραφή του προβλήματος σε. Θα αποκριθούμε μέσα σε 24-48 ώρες.
5. Ακόμα κι αν η εξουσιοδότηση έχει λήξει, είμαστε ακόμα ευτυχείς να λύσουμε τα προβλήματα που δεν οφείλονται στην ανάρμοστη χρήση για σας. Όλες οι επισκευές θα τιμολογηθούν με κόστος, και για το μακροπρόθεσμο, παρέχουμε τα ανταλλακτικά σε ευνοϊκή τιμή.

 
 
FAQ
 

1. Ποια προϊόντα έχετε;
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον εξαεριστήρα ριζών, τον περιστροφικό εξαεριστήρα, το φυγοκεντρικό ανεμιστήρα, το δευτερεύοντα εξαεριστήρα καναλιών, την υποβρύχια αντλία λυμάτων, τη φυγοκεντρική αντλία, τον υποβρύχιο αναμίκτη και άλλο εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος.

 

2. Ποιος είναι ο σκοπός των προϊόντων σας;
Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην προστασία του περιβάλλοντος, την ηλεκτρική ενέργεια, το νερό, τις χημικές ουσίες, τα οικοδομικά υλικά και άλλες βιομηχανίες.

 

Οι ανεμιστήρες αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:
α. αερισμός και παλίνδρομο κύμα στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων
β. αποθείωση και αφαίρεση τέφρας στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας
γ. πνευματική μεταβίβαση και καθαρισμός σωληνώσεων στην τσιμεντοβιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων Δ. παροχή οξυγόνου υδατοκαλλιέργειας.

 

Οι υδραντλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:
α. αποξήρανση των λυμάτων με τα στερεά, το νερό αποβλήτων, το νερό βροχής και την αστική παροχή νερού
β. άρδευση κήπων
γ. ώθηση πίεσης προσβολής του πυρός Δ. μεγάλης απόστασης μεταφορά του νερού.

 

Οι υποβρύχιοι αναμίκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:
α. επεξεργασία του νερού δημοτικών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων
β. μίξη και densification του νερού λάσπης.

 

3. Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας πέρα από άλλους προμηθευτές;
Η επιχείρησή μας άρχισε το 1994 και έχει σχεδόν 20 έτη παραγωγής και εμπειρίας πωλήσεων. Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής, την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, και το αφιερωμένο τμήμα Ε&Α. Τα προϊόντα μας δέχονται καλώς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η ποιότητα, η τιμή, η εργασία, και η υπηρεσία είναι προγενέστερες ανησυχίες των πελατών. Στις ανωτέρω πτυχές, όλοι παρουσιάζουμε ασύγκριτη δύναμή μας. Παρακαλώ διαβάστε περισσότεροι για μας στον ιστοχώρο μας.

 

4. Πώς θα επιλέξω το σωστό πρότυπο;
Εδώ απαριθμούμε τους παράγοντες που πρέπει να λάβουν υπόψη όταν καθορίζετε τα πρότυπα και τις ποσότητες:

a. επιλογή ανεμιστήρων: εργασιακό περιβάλλον, σύνθεση αερίου, πίεση, ικανότητα αέρα.
β. επιλογή αντλιών: εργασιακό περιβάλλον, μέσα, κεφάλι, ροή.
γ. επιλογή αναμικτών: εργασιακό περιβάλλον, μορφή δεξαμενών, βάθος δεξαμενών, βάθος νερού.

 

5. Μπορείτε να προσφέρετε μερικές περιπτώσεις πελατών για την αναφορά μας;
Παρακαλώ αναφερθείτε στα εταιρικά αρχεία πληροφορία-πωλήσεων.

 

6. Μπορώ να πάρω μια καλή τιμή;
Τα προϊόντα μας διατιμώνται εύλογα για να είναι οικονομικώς αποδοτικά. Παρακαλώ στείλετε την έρευνά σας στο sales@bk.com.cn, ή την κλήση +86-510-87072125, και θα απαντήσουμε στο αίτημά σας μέσα σε 24 ώρες.

 

7. Πώς θα πληρώσω;
Το Τ/οι πληρωμές Τ και Λ/Γ είναι εφαρμόσιμα για μας.

 

8. Πόσο καιρό η παράδοση παίρνει από σας;
Η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από το πρότυπο, την προδιαγραφή και την ποσότητα που απαιτούνται. Όταν κάνουμε μια αναφορά, θα δηλώσουμε χωριστά την ημερομηνία παράδοσης. Εάν θέλετε μια προηγούμενη παράδοση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη μετατόπιση.

 

9. Θα με κρατήσετε ενημερωμένο για το πώς είναι η μετάβαση παραγωγής;
Ναι, φυσικά. Μετά από τη διαταγή σας, θα σας στείλουμε την έγκαιρη έκθεση σχετικά με την πρόοδο σε.

 

10. Πώς τα αγαθά θα συσκευαστούν;
Τα προϊόντα μας συσκευάζονται γενικά σε ξύλινες περιπτώσεις. Τα ξύλινα υλικά έχουν απολυμαθεί για να καλύψουν τις απαιτήσεις ISPM15.

 

11. Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση;
Η εξουσιοδότηση αρχίζει από την ημερομηνία του BL (AWB) και διαρκεί για 12 μήνες.

 

12. Πώς μπορώ να πάρω τα σωστά ανταλλακτικά για τα προϊόντα σας;
Κάθε κομμάτι του προϊόντος μας έχει έναν αύξοντα αριθμό, και ο αύξων αριθμός είναι ισοδύναμος με μια ταυτότητα της μηχανής. Για να πάρουμε τα ανταλλακτικά, παρακαλώ να μας έρθουμε σε επαφή με και ειπωμένος μας τον αύξοντα αριθμό, θα παράσχουμε σε σας τα κατάλληλα μέρη εξοπλισμού σύμφωνα με τους όρους της εξουσιοδότησης.

 

13. Παρέχετε την επιτόπια εγκατάσταση και τις αναθέτοντας υπηρεσίες;
Μπορούμε να παρέχουμε την επιτόπια εγκατάσταση και τις αναθέτοντας υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Οι λεπτομέρειες και η τιμολόγηση των υπηρεσιών υπόκεινται στην ειδικά υπογεγραμμένη ξένη τεχνική σύμβαση υπηρεσιών.

 

14. Παρέχετε τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες χειριστών;
Μπορούμε να παρέχουμε τις καταρτίσεις χειριστών βασισμένες στις απαιτήσεις σας. Η κατάρτιση θα παρασχεθεί σύμφωνα με την ειδικά υπογεγραμμένη συμφωνία κατάρτισης.

 

15. Εάν το προϊόν αποτυγχάνει, πώς θα έπρεπε να κάνουμε;
Όταν η αποτυχία εμφανίζεται, παρακαλώ μας στείλετε μια περιγραφή της αποτυχίας στις λέξεις και τις εικόνες σε. Θα αποκριθούμε μέσα σε 24 ώρες μετά από την παραλαβή της ειδοποίησής σας, και θα δώσουμε τις προτάσεις λύσης μέσα σε 48 ώρες.

 

Ομάδα επιχείρησης

1 διάγραμμα οργάνωσης β-Tohin

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  2 τμήματα επιχείρησης

 

1) διοικητικό τμήμα

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τα διοικητικά τμήματα είναι κυρίως αρμόδια για τη χρήση προσωπικού, καθημερινή διαχείριση υποθέσεων και

 

συμμετοχή.

 

 

2) τμήμα χρηματοδότησης

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Το τμήμα χρηματοδότησης είναι κυρίως αρμόδιο για την οικονομική τακτοποίηση και άλλα σχετικά θέματα.

 

 

3) τεχνικό τμήμα

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Το τεχνικό τμήμα είναι κυρίως αρμόδιο για τα καθημερινά τεχνικά προβλήματα, η ανάπτυξη νέου

 

προϊόντα και νέες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεις.

 

 

4) τμήμα προϊόντων

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Το τμήμα παραγωγής είναι αρμόδιο για τη συνοχή της παραγωγής για να υποστηρίξει την κανονική λειτουργία

 

τμήμα πωλήσεων και η σημαντική εγγύηση για την ανάπτυξη της επιχείρησης πόλεων.

 

 

5) τμήμα πωλήσεων

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Το τμήμα πωλήσεων πωλεί τα προϊόντα της επιχείρησης σε όλα τα μέρη του κόσμου, που καθιστούν BK διάσημο στο σπίτι και

 

στο εξωτερικό.

 

 

3 πολιτισμός της επιχείρησης

 

Οι ετήσιες δραστηριότητες κτηρίου κομμάτων

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Ο ετήσιος εορτασμός

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Το ταξίδι της επιχείρησης

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

 

Άλλες δραστηριότητες

 

Τρέξιμο

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10

 

Παιχνίδι μπάντμιντον

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 11

 

Καλαθοσφαίριση Μάρτιος

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 12

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 13

 

2018 διεθνής μαραθώνιος Yixing

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 14Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 15

 

 

 

 

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
Δρόμος Yong'an, βιομηχανικό πάρκο για την περιβαλλοντικές επιστήμη & την τεχνολογία, πόλη Yixing, επαρχία 214205, Κίνα Jiasngsu
Τηλ.::86-510-8707-6720
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Ανεμιστήρας τριών ριζών λοβών προμηθευτής. © 2016 - 2021 root-blower.com. All Rights Reserved.