Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Επαγγελματικός κατασκευαστής των διάφορων ειδών ανεμιστήρων

Αρχική Σελίδα

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.

   

Η B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. είναι μια επιχείρηση με ξένες επενδύσεις που ιδρύθηκε το 1994.μία από τις κρατικές ζώνες ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίαςΜε συνολικό εγγεγραμμένο κεφάλαιο 120 εκατ. RMB και συνολική επένδυση 160 εκατ. RMB, η B-Tohin ασχολείται με την παραγωγή και πώληση αερόστατων HC, αερόστατων BK και YU Roots, αερόστατων συμπίεσης,Στροφωτήρας, αντι-σβήσιμο και αντι-έκρηξη αντλίες από ανοξείδωτο χάλυβα Roots blowers, ελαστικό επιτάχυνση κεντροφυγική φούσκων,Πολλαπλών σταδίων φυγοκεντρικά φουσκωτήρες και στις πωλήσεις άλλων βοηθητικών προϊόντων για την επεξεργασία νερού για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως αντλία νερού (YU, WQ submersible pump, YYOW split case pump), μίξερ, μηχανή αποχέτευσης νερού κλπ. Με την αγορά νέου κτιρίου έκτασης 26000 τ.μ. στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yixing το 2015,υποστηρίζεται η επέκταση της κλίμακας παραγωγής.

 

 

Τα προϊόντα της B-Tohin χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας νερού, της κατασκευής δομικών υλικών και της κατασκευής τσιμέντου, της χημικής βιομηχανίας, της ηλεκτρικής ενέργειας, του πετρελαίου, του χάλυβα, της μεταλλουργίας,το δικό μου, γραμμές μεταφοράς τροφίμων κλπ., απολαμβάνοντας καλή φήμη μεταξύ των πελατών τόσο στην εξωτερική όσο και στην εγχώρια αγορά.

 

 

Στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, μια ομάδα τεχνικής καινοτομίας που αποτελείται από καθηγητές, ανώτερους μηχανικούς, γιατρούς, μεταπτυχιακούς και πολλούς προπτυχιακούς,Το έργο αυτό έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανίχνευσης και της ανάπτυξης προϊόντων υψηλού επιπέδου..

 

 

Η B-Tohin έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην εισαγωγή CNC, πλήρως αυτόματων ψηφιακών lathes ελέγχου, CMM και άλλων προηγμένων εξοπλισμού για να εξασφαλίσει την καλή ποιότητα.Ένα πλήρες σύνολο προηγμένων οριζόντιων OKUMA CNC εισήχθη ειδικά για την επεξεργασία λεπτής τελικής επεξεργασίας των κυλίνδρων και των τελικών καλύψεωνΓια την επεξεργασία των μερών των ανεμιστήρων, εισήχθη ένα μηχάνημα NC· για την επεξεργασία των μερών των μεσαίων και μεγάλων ανεμιστήρων, εξοπλισθή ένα μηχάνημα CNC της Ταϊβάν Dahlih.και αρκετές μηχανές επεξεργασίας καμπύλης προς τα εμπρός και προς τα πίσω εισήχθησαν για την επίλυση του προβλήματος της ακρίβειας των σχηματιστώνΑυτό το είδος του πλέινερ κατατάσσεται μεταξύ του προηγμένου επιπέδου στην Κίνα, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καμπύλη επεξεργασία των ροτόρων του φουσκωτή.Συνεργαστήκαμε με το Εργαστήριο Δοκιμών του Ερευνητικού Ινστιτούτου Επνευστήρων Shenyang (Κέντρο Εποπτείας Ποιότητας & Επιθεώρησης για Επνευστήρες της Κίνας Μηχανικής Βιομηχανίας), και ένα σύνολο του συστήματος δοκιμής της απόδοσης του ανεμιστήρα σχεδιάστηκε για εμάς σύμφωνα με το Roots Blower Industry Standard από το εργαστήριο.

 

 

Πέρασε την πιστοποίηση ISO9001 & ISO 14001:2400, η εταιρεία έχει προταθεί ως "Επιχειρήσεις υψηλής και νέας τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu" και "Κέντρο Έρευνας Πνευματικής Τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu".Η B-Tohin τιμήθηκε ως το "Προτιμώμενο εμπορικό σήμα των χρηστών στη βιομηχανία επεξεργασίας νερού" και "Κύρια επιχείρηση στην κινεζική βιομηχανία αναπνευστήρων ριζών" το 2014., έχει βραβευτεί με τον τίτλο των 10 κορυφαίων εμπορικών σημάτων της κινεζικής βιομηχανίας νερού του 2014 στην ιστοσελίδα.

 

 

Όντας μέλος της Εθνικής Επιτροπής για την Πνευματική Μεταφορά και της Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης των Φουσκωτών,και ένας από τους χορηγούς της Εθνικής Ένωσης Εμπορικών Ενεργειών Προστασίας του ΠεριβάλλοντοςΗ B-Tohin Machine είναι μια εξαιρετική και διάσημη επιχείρηση στον κλάδο της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

 

Β-Τόχιν ∆ημιουργία της ∆ιαιώνιας επιδίωξης της βελτίωσης,Η αιώνια υπόσχεση της ικανοποίησης των πελατών και το πνεύμα της "Μαζί με τη Θέρμανση" διατηρούνται πάντα στο μυαλό κάθε υπαλλήλου και σε κάθε βήμα της διαχείρισης της εταιρείας.Όλες οι τιμές ανήκουν στο παρελθόν μόνο, people of B-Tohin will make every endeavor to design and manufacture more perfect products for contributing more to the related industries both at home and abroad and to our domestic machinery industry.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : bk

Αριθμός Υπαλλήλων : 280~320

Ετήσιες πωλήσεις : 38000000-40000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1994

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

ιστορία της εταιρίας

1994-1995  
Χαλώ-95 Το πρώτο σύνολο β-Tohin συγκέντρωσε τον ανεμιστήρα HC και ο ανεμιστήρας ριζών ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στον πελάτη.
Δεκέμβριος-94 Sino-Japanese επενδυμένη επιχείρηση «Co. Yixing Pengde, ΕΠΕ» που καθιερώνεται
   
1996-2000  
SEP-00 η αρχισμένη μαζική παραγωγή του ανεμιστήρα ριζών τρεις-λοβών BK μετά από το πρώτο καθορισμένο αναπτυσσόμενο προϊόν ολοκληρώθηκε και πέρασε την ποιοτική δοκιμή της εταιρίας TUTHILL σε Αμερικανό.
Δεκέμβριος-99 Επένδυσε μια κοινοπραξία «Co. μηχανών Tuthill και Tohin, ΕΠΕ» με την ΟΜΆΔΑ TUTHILL CORPORATION/PNEUMATICS
Νοέμβριος-99 Η τελειωμένη ανάπτυξη της ανοξείδωτης οθόνης σειράς του BG και άρχισε τη μαζική παραγωγή
Αύγουστος-97 άρχισε να κάνει τις βάσεις HC και τις καλύψεις ζωνών για τη Co. Tohin στην Ιαπωνία
Απρίλιος-97 Το πρώτο σύνολο εντοπισμένου ανεμιστήρα HC βγήκε.
Ιαν.-97 Η Co. ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑΣ TOHIN, ΕΠΕ έγινε νέος επενδυτής με να υποβάλει 30 εκατομμύριο γεν και το συνολικό καταχωρημένο κεφάλαιο ήταν 130 εκατομμύριο γεν.
Αύγουστος-96 αρχισμένη κατασκευή της ανοξείδωτης οθόνης του BG
Jun-96 Η Co. Pengyao μετέφερε το μερίδιό της στις ιαπωνικές επιχειρήσεις, και η «Co. Yixing Pengde, ΕΠΕ» έγινε «Co. μηχανών β-Tohin (Jiangsu), ΕΠΕ»
Ιαν.-96 Το καταχωρημένο κεφάλαιο ήταν αύξηση σε 100 εκατομμύριο γεν
   
2001-2004  
04-Ιούλιος Νέα εργαστήρια και κτίριο γραφείων
04-χαλάστε Συνεργασμένος με την ΟΜΆΔΑ TUTHILL για ανάπτυξη του ανεμιστήρα υψηλής πίεσης και διπλός-σταδίων και πετυχημένος
ο 04-Ιαν. Επενδυμένο RMB 500 χιλιάδες yuan στο Γυμνάσιο Jiangxi Yiang Qinghu β-Tohin
03-Δεκέμβριος Αυξανόμενος από 50 εκατομμύριο γεν και το γίνοντα καταχωρημένο κεφάλαιο να είστε 180 εκατομμύριο γεν και η συνολική επένδυση είναι 250 εκατομμύριο γεν
03-SEP Πέρασε την πιστοποίηση της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu» πάλι
02-Δεκέμβριος πέρασε την πιστοποίηση ISO9001: 2000
02-SEP BK ταξινομημένα ανεμιστήρας «προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
01-Οκτώβριος Πέρασε την πιστοποίηση της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
01-Ιούλιος HC ταξινομημένα ανεμιστήρας «προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
   
2005-2009  
   
9-Οκτώβριος αρχισμένος να χρησιμοποιεί το νέος-κατασκευασμένες εργαστήριο και την αποθήκη εμπορευμάτων
8-Οκτώβριος Πέρασε την πιστοποίηση της «επιχείρησης υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu» πάλι
8-SEP Ο ανεμιστήρας του BZ κέρδισε του 2008 εμπρός χρυσό βραβείο έκθεσης μηχανημάτων της Κίνας το διεθνές ρευστό.
8-Jun Μηνιαίο υπέροχο πωλήσεις RMB 20 εκατομμύρια yuan.
7-Δεκέμβριος Συνεργασμένος με τη Co. μηχανημάτων Jiangsu Yiyou για την παραγωγή και τις πωλήσεις των διάφορων αντλιών και των αναμικτών
ο 7-Νοέμβριος Η συνολική επένδυση έφθασε σε 450 εκατομμύριο γεν αφότου αύξησε το ιαπωνικό διοικητικό συμβούλιο το καταχωρημένο κεφάλαιο κατά 150 εκατομμύριο γεν.
6-Δεκέμβριος  
ο 6-Νοέμβριος Ο ανεμιστήρας του BZ κέρδισε του 2008 εμπρός χρυσό βραβείο έκθεσης μηχανημάτων της Κίνας το διεθνές ρευστό.
6-Οκτώβριος άρχισε τις πωλήσεις του νέος-αναπτυγμένου bk-DS ανεμιστήρα και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (αρχικά θέστε εξαγόμενος στο Βέλγιο)
   
2010-2012  
ο 12-Νοέμβριος Πέρασε την πιστοποίηση CE
12-Ιούλιος Ονομασμένος ως αγαπημένο εμπορικό σήμα των χρηστών στη βιομηχανία κατεργασίας ύδατος το www.h2o-china.com
12-Jun Παρακολουθημένη διεθνής AQUATECH Κίνα έκθεση της Σαγκάη
11-Οκτώβριος Μαλακός αυτοματισμού γραφείου που χρησιμοποιείται επιτυχώς σε ολόκληρη την επιχείρηση
11-SEP 5S διαχείριση που υιοθετούνται και ήχος eft πραγματοποιημένος
   
11-FEB BK ταξινομημένα ανεμιστήρας «προϊόντα υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
10-Οκτώβριος χορηγημένος με το πιστοποιητικό «του ISO 14001 περιβαλλοντικό σύστημα διαχείρισης» από το κέντρο ποιοτικής πιστοποίησης της Κίνας
ο 10-Αύγουστος εγκεκριμένος από Jiangsu Science & Technology Bureau as «πνευματικό ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu»
10-Jun οι ενός σταδίου μεγάλοι φυγοκεντρικοί ανεμιστήρες εξέτασαν επιτυχώς και αφορούσαν τις πωλήσεις που άρχισαν
10-Jun απονεμημένος «ικανοποίησε το εμπορικό σήμα για τους ειδικούς νερού» από την Κίνα H2O καθαρή (το www.h2o-china.com) και περιβάλλον & εφαρμοσμένη μηχανική του τμήματος του πανεπιστημίου Tsinghua
10-FEB αρχισμένες πωλήσεις των πολυβάθμιων φυγοκεντρικών ανεμιστήρων
   
2013  
13-SEP Συνολικό επιτευχμένο επένδυση RMB 160 εκατομμύρια yuan μετά από το καταχωρημένο κεφάλαιο που αυξάνεται 80 εκατομμύρια σε yuan.
13-Ιούλιος Ονομασμένος ως αγαπημένο εμπορικό σήμα των χρηστών στη βιομηχανία κατεργασίας ύδατος το www.h2o-china.com
13-απρίλιος Συνολικό επιτευχμένο επένδυση RMB 100 εκατομμύρια yuan μετά από το καταχωρημένο κεφάλαιο που αυξάνεται 50 εκατομμύρια σε yuan.
   
2014-2015  
14-απρίλιος Η Co. εξοικονόμησης ενέργειας β-Tohin Jiangsu, ΕΠΕ καθιερώθηκε.
14-απρίλιος Η ανάπτυξη του νέου συμπιεστή ατμού MVR πέτυχε.
14-Jun Ορισμένος ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της επαρχίας Jiangsu πάλι.
ο 14-Αύγουστος Εισαχθείς φέρων ανεμιστήρας αέρα ATB από την Κορέα
ο 14-Νοέμβριος «Β-Tohin» πιστοποιήθηκε ως «top 10 εμπορικό σήμα της βιομηχανίας νερού της Κίνας» από το http://www.hc360.com/.
14-Δεκέμβριος Βελτίωσε την ακρίβεια των οργάνων επιθεώρησης του εργαλείου, του ρουλεμάν και του παρεμβύσματος ελαίου του ανεμιστήρα που ασφάλισαν την ποιότητα των μερών
ο 15-Ιαν. Η αξία πωλήσεων του ανεμιστήρα ριζών ταξινόμησε το δευτερόλεπτο η Κίνα από την Κίνα στις γενικές μηχανημάτων βιομηχανίας στατιστικές μηχανών ένωσης ρευστές branch
15-χαλάστε Συνεργασμένος με το εργαστήριο δοκιμής ανεμιστήρων του ερευνητικού κέντρου ανεμιστήρων Shengyang (εξεταστικό κέντρο ποιοτικής επίβλεψης ανεμιστήρων της γενικής ένωσης βιομηχανίας μηχανημάτων της Κίνας), εισήγαγε ολόκληρο το σύνολο συστήματος δοκιμής απόδοσης ανεμιστήρων και πήρε το πιστοποιητικό επαλήθευσης
15-Μάιος Αγορασμένο νέο εργοστάσιο 26000M2 στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yixing
15-Ιούλιος Απονεμημένος «πολυτιμότερος εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος της Κίνας το 2014-2015»
15-Δεκέμβριος Η Co. τεχνολογίας ανεμιστήρων β-Tohin Wuxi, ΕΠΕ καθιερώθηκε στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yixing.

 

 

 

υπηρεσία της εταιρίας

Υπηρεσίες
 

Pre-sales υπηρεσία
1. Παρέχετε τις τεχνικές γνωμοδοτικές υπηρεσίες για να βοηθήσετε τον πελάτη στην επιλογή
2. Παρέχετε στους πελάτες τις απαραίτητα τεχνικές πληροφορίες, τα σχέδια, κ.λπ.
3. Καλωσορίστε τους νέους και παλαιούς πελάτες για να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να διοργανώσετε τις συζητήσεις με μας ανά πάσα στιγμή.

 

Υπηρεσία πωλήσεων
1. Παρέχετε στους πελάτες τα σχέδια του εξοπλισμού, της διοχέτευσης με σωλήνες και του ιδρύματος που απαιτούνται από το σχέδιο περιοχών των πελατών
2. Απαντά στις ερωτήσεις για τις προδιαγραφές, την απόδοση, τις παραμέτρους, κ.λπ., και συστήνει την πιό κατάλληλη λύση, τα οικονομικώς πιό αποδοτικά προϊόντα στους πελάτες
3. Αμέσως μετά από να υπογράψουμε τη σύμβαση, κάνουμε τον προγραμματισμό παραγωγής για την έγκαιρη παράδοση.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων
1. Παρέχετε τις τεχνικές συμβουλές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκαταστάσεων
2. Όταν ο εξοπλισμός είναι έτοιμος για την ανάθεση, σύμφωνα με το αίτημα, μπορούμε να προσφέρουμε την ελεύθερη αναθέτοντας υπηρεσία για τη συσκευασία ανεμιστήρων. Η υπηρεσία είναι μόνο διαθέσιμη για τις περιοχές που βρίσκονται στην Κίνα, και η ανάθεση διαρκεί συνήθως δύο ημέρες. Εάν η περιοχή σας βρίσκεται έξω από την Κίνα, η υπηρεσία υπόκειται στην περαιτέρω συζήτηση
3. Χτίστε τις λεπτομερείς παραμέτρους χρήστη και στείλετε τις κανονικές επιστολές για να προσφέρετε τους οδηγούς για τη συντήρηση και την επισκευή
4. Στην περίοδο εξουσιοδότησης, εάν ένα ποιότητα-σχετικό με τον πρόβλημα εμφανίζεται σε κανονική χρήση, παρακαλώ μας στείλετε μια γραπτή περιγραφή του προβλήματος σε. Θα αποκριθούμε μέσα σε 24-48 ώρες.
5. Ακόμα κι αν η εξουσιοδότηση έχει λήξει, είμαστε ακόμα ευτυχείς να λύσουμε τα προβλήματα που δεν οφείλονται στην ανάρμοστη χρήση για σας. Όλες οι επισκευές θα τιμολογηθούν με κόστος, και για το μακροπρόθεσμο, παρέχουμε τα ανταλλακτικά σε ευνοϊκή τιμή.

 
 
FAQ
 

1. Ποια προϊόντα έχετε;
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον εξαεριστήρα ριζών, τον περιστροφικό εξαεριστήρα, το φυγοκεντρικό ανεμιστήρα, το δευτερεύοντα εξαεριστήρα καναλιών, την υποβρύχια αντλία λυμάτων, τη φυγοκεντρική αντλία, τον υποβρύχιο αναμίκτη και άλλο εξοπλισμό κατεργασίας ύδατος.

 

2. Ποιος είναι ο σκοπός των προϊόντων σας;
Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην προστασία του περιβάλλοντος, την ηλεκτρική ενέργεια, το νερό, τις χημικές ουσίες, τα οικοδομικά υλικά και άλλες βιομηχανίες.

 

Οι ανεμιστήρες αέρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:
α. αερισμός και παλίνδρομο κύμα στο εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων
β. αποθείωση και αφαίρεση τέφρας στις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας
γ. πνευματική μεταβίβαση και καθαρισμός σωληνώσεων στην τσιμεντοβιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων Δ. παροχή οξυγόνου υδατοκαλλιέργειας.

 

Οι υδραντλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:
α. αποξήρανση των λυμάτων με τα στερεά, το νερό αποβλήτων, το νερό βροχής και την αστική παροχή νερού
β. άρδευση κήπων
γ. ώθηση πίεσης προσβολής του πυρός Δ. μεγάλης απόστασης μεταφορά του νερού.

 

Οι υποβρύχιοι αναμίκτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για:
α. επεξεργασία του νερού δημοτικών λυμάτων και βιομηχανικών αποβλήτων
β. μίξη και densification του νερού λάσπης.

 

3. Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας πέρα από άλλους προμηθευτές;
Η επιχείρησή μας άρχισε το 1994 και έχει σχεδόν 20 έτη παραγωγής και εμπειρίας πωλήσεων. Έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής, την ακριβή διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, και το αφιερωμένο τμήμα Ε&Α. Τα προϊόντα μας δέχονται καλώς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Η ποιότητα, η τιμή, η εργασία, και η υπηρεσία είναι προγενέστερες ανησυχίες των πελατών. Στις ανωτέρω πτυχές, όλοι παρουσιάζουμε ασύγκριτη δύναμή μας. Παρακαλώ διαβάστε περισσότεροι για μας στον ιστοχώρο μας.

 

4. Πώς θα επιλέξω το σωστό πρότυπο;
Εδώ απαριθμούμε τους παράγοντες που πρέπει να λάβουν υπόψη όταν καθορίζετε τα πρότυπα και τις ποσότητες:

a. επιλογή ανεμιστήρων: εργασιακό περιβάλλον, σύνθεση αερίου, πίεση, ικανότητα αέρα.
β. επιλογή αντλιών: εργασιακό περιβάλλον, μέσα, κεφάλι, ροή.
γ. επιλογή αναμικτών: εργασιακό περιβάλλον, μορφή δεξαμενών, βάθος δεξαμενών, βάθος νερού.

 

5. Μπορείτε να προσφέρετε μερικές περιπτώσεις πελατών για την αναφορά μας;
Παρακαλώ αναφερθείτε στα εταιρικά αρχεία πληροφορία-πωλήσεων.

 

6. Μπορώ να πάρω μια καλή τιμή;
Τα προϊόντα μας διατιμώνται εύλογα για να είναι οικονομικώς αποδοτικά. Παρακαλώ στείλετε την έρευνά σας στο sales@bk.com.cn, ή την κλήση +86-510-87072125, και θα απαντήσουμε στο αίτημά σας μέσα σε 24 ώρες.

 

7. Πώς θα πληρώσω;
Το Τ/οι πληρωμές Τ και Λ/Γ είναι εφαρμόσιμα για μας.

 

8. Πόσο καιρό η παράδοση παίρνει από σας;
Η ημερομηνία παράδοσης εξαρτάται από το πρότυπο, την προδιαγραφή και την ποσότητα που απαιτούνται. Όταν κάνουμε μια αναφορά, θα δηλώσουμε χωριστά την ημερομηνία παράδοσης. Εάν θέλετε μια προηγούμενη παράδοση, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη μετατόπιση.

 

9. Θα με κρατήσετε ενημερωμένο για το πώς είναι η μετάβαση παραγωγής;
Ναι, φυσικά. Μετά από τη διαταγή σας, θα σας στείλουμε την έγκαιρη έκθεση σχετικά με την πρόοδο σε.

 

10. Πώς τα αγαθά θα συσκευαστούν;
Τα προϊόντα μας συσκευάζονται γενικά σε ξύλινες περιπτώσεις. Τα ξύλινα υλικά έχουν απολυμαθεί για να καλύψουν τις απαιτήσεις ISPM15.

 

11. Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση;
Η εξουσιοδότηση αρχίζει από την ημερομηνία του BL (AWB) και διαρκεί για 12 μήνες.

 

12. Πώς μπορώ να πάρω τα σωστά ανταλλακτικά για τα προϊόντα σας;
Κάθε κομμάτι του προϊόντος μας έχει έναν αύξοντα αριθμό, και ο αύξων αριθμός είναι ισοδύναμος με μια ταυτότητα της μηχανής. Για να πάρουμε τα ανταλλακτικά, παρακαλώ να μας έρθουμε σε επαφή με και ειπωμένος μας τον αύξοντα αριθμό, θα παράσχουμε σε σας τα κατάλληλα μέρη εξοπλισμού σύμφωνα με τους όρους της εξουσιοδότησης.

 

13. Παρέχετε την επιτόπια εγκατάσταση και τις αναθέτοντας υπηρεσίες;
Μπορούμε να παρέχουμε την επιτόπια εγκατάσταση και τις αναθέτοντας υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Οι λεπτομέρειες και η τιμολόγηση των υπηρεσιών υπόκεινται στην ειδικά υπογεγραμμένη ξένη τεχνική σύμβαση υπηρεσιών.

 

14. Παρέχετε τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες χειριστών;
Μπορούμε να παρέχουμε τις καταρτίσεις χειριστών βασισμένες στις απαιτήσεις σας. Η κατάρτιση θα παρασχεθεί σύμφωνα με την ειδικά υπογεγραμμένη συμφωνία κατάρτισης.

 

15. Εάν το προϊόν αποτυγχάνει, πώς θα έπρεπε να κάνουμε;
Όταν η αποτυχία εμφανίζεται, παρακαλώ μας στείλετε μια περιγραφή της αποτυχίας στις λέξεις και τις εικόνες σε. Θα αποκριθούμε μέσα σε 24 ώρες μετά από την παραλαβή της ειδοποίησής σας, και θα δώσουμε τις προτάσεις λύσης μέσα σε 48 ώρες.

 

Ομάδα επιχείρησης

1 διάγραμμα οργάνωσης β-Tohin

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

  2 τμήματα επιχείρησης

 

1) διοικητικό τμήμα

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Τα διοικητικά τμήματα είναι κυρίως αρμόδια για τη χρήση προσωπικού, καθημερινή διαχείριση υποθέσεων και

 

συμμετοχή.

 

 

2) τμήμα χρηματοδότησης

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Το τμήμα χρηματοδότησης είναι κυρίως αρμόδιο για την οικονομική τακτοποίηση και άλλα σχετικά θέματα.

 

 

3) τεχνικό τμήμα

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Το τεχνικό τμήμα είναι κυρίως αρμόδιο για τα καθημερινά τεχνικά προβλήματα, η ανάπτυξη νέου

 

προϊόντα και νέες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεις.

 

 

4) τμήμα προϊόντων

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Το τμήμα παραγωγής είναι αρμόδιο για τη συνοχή της παραγωγής για να υποστηρίξει την κανονική λειτουργία

 

τμήμα πωλήσεων και η σημαντική εγγύηση για την ανάπτυξη της επιχείρησης πόλεων.

 

 

5) τμήμα πωλήσεων

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Το τμήμα πωλήσεων πωλεί τα προϊόντα της επιχείρησης σε όλα τα μέρη του κόσμου, που καθιστούν BK διάσημο στο σπίτι και

 

στο εξωτερικό.

 

 

3 πολιτισμός της επιχείρησης

 

Οι ετήσιες δραστηριότητες κτηρίου κομμάτων

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 6

 

Ο ετήσιος εορτασμός

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 7

 

Το ταξίδι της επιχείρησης

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 8

 

Άλλες δραστηριότητες

 

Τρέξιμο

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 9

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 10

 

Παιχνίδι μπάντμιντον

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 11

 

Καλαθοσφαίριση Μάρτιος

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 12

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 13

 

2018 διεθνής μαραθώνιος Yixing

 

Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 14Κίνα B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 15

 

 

 

 

B-Tohin Machine (Jiangsu) Co., Ltd.
Οδός Xijiu αριθ. 69, Βιομηχανικό Πάρκο Περιβαλλοντικών Επιστημονικών Επιστημών και Τεχνολογίας, Yixing, Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-510-8707-6720
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Ανεμιστήρας τριών ριζών λοβών προμηθευτής. © 2016 - 2024 root-blower.com. All Rights Reserved.